Dreambag logo
invigningar

Invigningar

Att skapa en invigning är alltid en stor ära, man får nämligen aldrig en andra chans. Därför kräver såväl planering som genomförande ett fokus och en erfarenhet som tar många år att bygga upp. Bara senaste året har vi gjort många små invigningar men också några av landets största.

En invigning handlar om att sätta ett första avtryck inför en kommande långsiktig relation. Det kan vara en butik, ett köpcentrum eller nya kontorslokaler. Oavsett vilket blir det basen för en långsiktig affärsrelation med leverantörer, partners och kunder.

Givetvis handlar det om idéer och en kreativ höjd. Men vår erfarenhet säger att det är så viktigt att de logistiska förutsättningarna är väl planerade. Kötider, temperatur, skyltning, belysning och antalet toaletter är lätt att glömma men alltid en bidragande orsak till en framgångsrik invigning.

Om er invigning är viktig för er så vill vi vara med och göra den till ert bästa event någonsin! Mycket lovat? Inte med tanke på vår historik och tidigare genomförda event.

Låt oss jobba ihop

Vi vill hjälpa dig med ditt nästa event. Vi har både nätverket och erfarenheten som skulle göra din vardag mycket enklare. Låt oss berätta!

Vad behöver ni hjälp med?

Dina uppgifter:

…eller tipsa en kollega: