VF9KQcuqC1Glr0mPXZqXmyH8fTDWFP
top of page

Dreambag Event söker personal 7-23 december

STOCKHOLM - LINKÖPING - VÄSTERÅS - UDDEVALLA - UPPSALA BORLÄNGE - GÖTEBORG - KALMAR - HELSINGBORG - JÖNKÖPING ÖREBRO - HAPARANDA - KARLSTAD

Vill du få möjligheten att visa vad du kan för en av Sveriges bästa eventbyråer och samtidigt få erfarenhet från en av landets mest populära arbetsplatser?

Vi söker dig som älskar service och som vill vara en del av ett team för ett roligt jobb i juletider. Du kommer att vara anställd av Dreambag Event och arbetsplatsen är ute hos vår kund som är ett av Sveriges mest spännande företag. Arbetsuppgifterna innebär att du erbjuder service till vår kunds besökare och ansvarar bl.a. för utlämning av varor, produktinformation till besökarna.

 

Du ansvarar även för att arbetsplatsen hålls ren och fin och att inventering görs regelbundet. Du kommer att ha ett nära samarbete med vår kund och vara dennes ansikte ut mot besökarna. Arbetet sker utomhus och vissa lyft kan förekomma. Arbetet är dock inte fysiskt krävande. Du måste ha fyllt 18 år. Arbetet sker mellan 7 och 23 december och du arbetar på schema.

 

Viss tid för utbildning innan den 7 december kan bli nödvändig, och du får naturligtvis lön även under utbildningen.

 

Mejla CV, personligt brev samt vilken stad du är intresserad av att jobba i till: jobb@dreambag.se så snart som möjligt. Urval sker löpande.

 

www.dreambag.se

bottom of page